Provijf gaat verder als WIZZR

Freek de Boer WIZZR

Provijf gaat vanaf vandaag verder als WIZZR, een voor u bekende naam. Een naam waarmee wij al vaak werden aangesproken, een naam die direct verbonden is met onze verschillende softwareproducten binnen het sociale domein.

Deze stap past bij de fase waarin we ons als groeiend bedrijf bevinden. Ons team groeit en ook het aantal producten neemt toe. Het verder vergroten van de naamsbekendheid en een duidelijke positionering van WIZZR zijn dan een logische stap.

Trots presenteren we een nieuwe uitstraling van WIZZR. Deze is direct zichtbaar op de nieuwe website. De naamswijziging brengt ook mee dat we voortaan nieuwe mailadressen gebruiken, eindigend op @wizzr.nl. Gefaseerd zal de nieuwe huisstijl ook zichtbaar worden in de software.

Op onze website presenteren we tevens ons laatste product, de WIZZR Inburgering. Door de aangekondigde wetswijziging van het inburgeringsstelsel komt de verantwoordelijkheid en regie terug naar de gemeente. Met de WIZZR Inburgering heeft de regievoerder 24/7 inzicht in de voortgang in elke fase van het traject, vanaf het Persoonlijk Inburgerings Plan, de voortgang en de status van de inburgeraar tijdens zijn of haar route naar het afgesproken einddoel.

WIZZR werkt met een team van 10 mensen vanuit Amsterdam en Hengelo. WIZZR Social Return is de meest gebruikte Social Return applicatie van Nederland. Onze software wordt gebruikt door meer dan 150 overheden, waaronder de G4, het grootste deel van G40 gemeenten en ook provincies & waterschappen. Zakelijk wordt WIZZR gebruikt door organisaties als Randstad, BAM Infra & PWC.

Mocht u na aanleiding van bovenstaande vragen hebben of een nadere toelichting wensen, wij staan u graag persoonlijk te woord!