WIZZR_academie: GreenFox Social Return

Freek de Boer WIZZR

Onze software kenmerkt zich door gebruikersgemak en intuïtief gebruik. Dat betekent dat het trainen van onze gebruikers bij het in gebruik nemen van WIZZR vaak een eenmalige sessie is tijdens de implementatie in de werkpraktijk van de klant.

Maar wat als je als gebruiker van WIZZR nou geen eigen medewerker hebt om de administratie te doen of geen regisseur om het proces te bewaken en bij te sturen? Of je kunt (tijdelijk) extra ondersteuning gebruiken?

Geen zorg, de oplossing is het inzetten van een door ons opgeleide administratief medewerker of regisseur Social Return.

De WIZZR-academie werkt samen met de erkende sociale onderneming GreenFox Social Return om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te trainen in het gebruik van WIZZR. Wij geloven net als GreenFox dat iedereen een voorsprong op de arbeidsmarkt heeft en dat de werkzaamheden van WIZZR perfect aansluiten bij de kwaliteiten van kandidaten die nu nog aan de zijkant staan.

We hebben twee trainingen ontwikkeld.

  • Administratief medewerker WIZZR
  • SR Regisseur WIZZR

Beide opleidingen worden verzorgd door onze partner GreenFox Social Return die door ons zijn geaccrediteerd en de kwaliteit bieden waar wij samen voor staan. Zo registreren wij niet alleen social return maar creëren het ook!

Neem voor meer informatie contact op met:

GreenFox Social Return
Saturnusstraat 47
2516AE Den Haag
info@socialreturn.nu
070-8200521