WIZZR ontvangt het PSO 30+ certificaat!

ISO 27001 certificering WIZZR

24 februari 2023

WIZZR heeft het ISO 27001 certificaat behaald! Door het behalen van deze certificering tonen we aan te voldoen aan de internationaal erkende normen voor informatiebeveiliging. Het behalen van de certificering is een bevestiging van de inspanningen van ons team om de veiligheid van informatie te waarborgen en om de privacy van klanten en andere belanghebbenden te beschermen.  

ISO 27001 is een internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging. Het certificeringsproces is intensief en vereist de implementatie van strikte beveiligingsprotocollen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te waarborgen. Door dit proces te doorlopen, heeft WIZZR aangetoond dat het voldoet aan de norm en dat WIZZR in staat is om informatie de best mogelijke bescherming tegen interne en externe bedreigingen te bieden.    
 
WIZZR is trots op deze prestatie, waarbij we graag de auditors bedanken voor hun strenge maar zorgvuldige beoordeling en het verstrekken van de certificering.

Het behalen van het certificaat zien we als een bevestiging van de toewijding aan de bescherming van gegevens en informatie. We blijven ons inzetten voor het behouden van deze hoge standaard en we blijven werken aan het verbeteren van onze informatiebeveiliging om onze klanten de best mogelijke producten te bieden!

Deel dit bericht
Meer nieuws
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.