WIZZR ontvangt het PSO 30+ certificaat!

Over WIZZR

Sinds onze oprichting in 2013 leveren we software oplossingen die overheden ondersteunen in het stimuleren van sociaal verantwoord en milieubewust ondernemen. Tegelijkertijd helpen we het bedrijfsleven om hun sociale en duurzame kapitaal zichtbaar te maken, optimaal te benutten en te laten groeien.  

WIZZR is een maatschappelijk betrokken en sociale onderneming. Wij vinden het belangrijk en vanzelfsprekend om ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan te kunnen geven. Met kantoren in Hengelo en Amsterdam werken we als team in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers aan gebruikersvriendelijke software. 

Met onze applicatie zijn we toonaangevend waar het gaat om het vastleggen, optimaliseren en rapporteren van de sociale en duurzame waarde en de daarmee gepaard gaande impact die organisaties hebben. 

Ons team
Chris
Frank
Ciska
Rens
Freek
Patrick
Karin
Maikel
Fatma
Afstuderen of aan de slag bij WIZZR?

Wij komen graag in contact met stagiaires en/ of afstudeerders die een opleiding in de richting ICT of duurzaamheid volgen en een plek zoeken om ervaring op te doen of om hun opleiding af te ronden. Studeer je niet, maar zit je zonder baan en zie je jezelf wel als software tester, (frontend) developer of medewerker customer support aan de slag gaan? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij maken graag kennis met je!

Kom kennis maken!
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.