WIZZR ontvangt het PSO 30+ certificaat!

Private sector

In het private domein wordt WIZZR op 2 manieren gebruikt. Allereerst zijn er steeds meer organisaties die maatschappelijk verantwoord inkopen en daarbij eisen stellen aan hun leveranciers. WIZZR zorgt in die gevallen voor grip op de gemaakte afspraken. Daarnaast helpt WIZZR u als opdrachtnemer inzicht te hebben in de voortgang van gemaakte afspraken. Met een paar klikken kunt u rapporteren en verantwoorden aan opdrachtgevers. Maar ook interne verantwoording, waaronder uw maatschappelijke voetprint maakt de WIZZR zakelijk inzichtelijk voor u.

Om meer impact te maken, zoeken steeds meer gemeenten de samenwerkingen met organisaties met een grote inkoopkracht op. Denk daarbij aan organisaties zoals ziekenhuizen, woningcorporaties, het onderwijs, politie, energiebedrijven en de waterschappen. Voor deze organisaties bestaat de mogelijkheid om WIZZR_social return of WIZZR_duurzaamheid in sublicentie te gebruiken

Organisaties die bovenregionaal of landelijk contracten voor de overheid uitvoeren zien verschillende rekenmethodes bij hun opdrachtgevers. WIZZR_zakelijk helpt om zo optimaal mogelijk te verantwoorden. Eventuele overwaarde blijft daarbij behouden voor verantwoording op toekomstige contracten! 

Neem zelf de regie, maak kennis met WIZZR!

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.