WIZZR ontvangt het PSO 30+ certificaat!

WIZZR ontvangt het PSO 30+ certificaat!

03 mei 2024

Voor WIZZR is sociaal werkgeverschap een vanzelfsprekendheid. Dat neemt niet weg dat we erg trots zijn op het behalen van de PSO-trede 3 en de PSO 30+ certificering! Dit voelt voor het gehele team als een erkenning van onze inspanningen, waarmee we laten zien dat we op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage leveren op het gebied van sociaal ondernemen.

Zonder beperking tot specifieke functies, vinden we het belangrijk om juist ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden. We kijken daarbij naar de mogelijkheden, wat kan wél. Dat doen we niet uiteraard niet vrijblijvend, los van de kwaliteiten die iemand meebrengt verwachten we van iedereen en naar de eigen mogelijkheden, inzet en ambitie. In onze ogen zijn dat de voorwaarden om als persoon en organisatie te kunnen groeien!

Met het behalen van de PSO-certificaten laten we zien waar we als organisatie voor staan. Onafhankelijke toetsing maakt dat onze opdrachtgevers zich er van zijn verzekerd, zaken te doen met een sociale onderneming.

WIZZR klanten met een Social Return verplichting kunnen de facturen van WIZZR bovendien praktisch overal in Nederland voor 100% van het factuurbedrag gebruiken voor de SR verantwoording. En het mooie is, deze verantwoording kan in onze eigen applicatie worden gedaan! 

Wat is PSO?
De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt. De PSO is inmiddels uitgegroeid tot de landelijke norm voor sociaal ondernemen. Het PSO-keurmerk kent vijf prestatieniveaus: de Aspirant-status, Basistrede, Trede 1, Trede 2 en Trede 3
Het PSO 30+certificaat is ontwikkeld als extra uitlezing binnen het hoogste PSO-prestatieniveau, te weten Trede 3. WIZZR is PSO-trede 3 en PSO 30+ gecertificeerd!

Deel dit bericht
Meer nieuws
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.